Madplan uge 3

Jeg bagte den her smukke kanelkage i eftermiddags. Den skulle bage et stykke tid længere, end jeg havde regnet med. Den endte derfor med at blive sendt ind og ud af ovnen et par gange, før den var helt færdig. Jeg må prøve at bage den et par gange mere og se om lidt mindre deg og lidt længere bagetid giver en helt perfekt kage. Den smagte aldeles godt og jeg synes simpelthen, at den ser så flot ud. Det er en fryd for øjet, når den vokser i ovnen og får det fine mønster.

Madplan uge 3

Mandag: Thai suppe af grøn karrypasta, kokosmælk, kylling, babymajs, rød peber, frisk koriander og ris.

Tirsdag: Halve squash fyldt med kødsovs og med ost på toppen. Dertil en grøn salat af spinat, avokado og revet rødbede.

Onsdag: One pot – med kylling, spagetti, spinat, champignon, hvidløg, soltørrede tomater, fløde. Ideén med ”One pot” er, at hele måltidet tilberedes i samme gryde. Mindre opvask og kort tilberedningstid passer perfekt til en hverdagsaften.

Torsdag: Rester eller rugbrød med pandestegt torskerogn.

Fredag: Fiskefrikadeller på rugbrød med remulade og citron.

Lørdag: Tapas med forskellige typer chorizo, lufttørret skinke, oliven, rødbedehumus, ost, pesto, flutes og saltede mandler. Jeg glæder mig allerede !

Søndag: Crunchwraps med spicy svinekød og salat, tomat og mayo. Det var Martins eneste ønske til den ugens madplan 🙂

DSC09004Smukke tulipaner fra min svigermor. 

DSC08961

En smuk aften himmel. Jeg elsker den fine udsigt fra vores stue. 

DSC09003

De nybagte flutes blev brugt som pølsebrød til aftenens hotdogs. 

Jeg håber, at i får en god start på næste uge ♥

//Regine Elisabeth

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *