Sprøde ovnbagte selleri pommes frites.

Det bliver ikke bedre. SUNDE SPRØDE pommes frites uden fedtstof!!! De smager herligt og passer perfekt til både bøf, kylling, laks eller til en hjemmelavede burger. Jeg synes, at det er en genial måde, at få aftensmaden til at bestå af flere grove grøntsager, uden at det bliver kedeligt at spise. Rodfrugter er jo så utroligt sunde for os og giver en god mæthedsfornemmelse. Luca var helt vild med dem og spiste til, at der ikke var flere tilbage. Vi spiste pandestegt laks til og dyppede de sprøde pommes frites i hvidløgsmayo og ketchup.

Ingredienser

 • 1 Knoldselleri
 • 5 dl. Rasp
 • 4 Æg
 • Salt

Fremgangsmåde

 1. Skrællen skæres af knoldselleriet. Det skæres i skiver og derefter i lange stave.
 2. Æggene piskes sammen og stavene dybbes deri.
 3. Rasp blandes med salt og stavene vendes heri. Derefter kommes de på en bradepande med bagepapir.
 4. Bages ved 180 grader varmluft i ca. 40 minutter. Hold øje med dem undervejs.

 

DSC08952

Jeg serverede dem på et stykke bagepapir på et stort træspækbræt, hvor der også var plads til hvidløgsmayo og ketchup. Jeg synes det så flot ud på bordet med det lidt rustikke look og vi synes, at det var hyggeligt at spise af samme ”tallerken” ♥

Det perfekt tilbehør til weekendens aftensmad – god fornøjelse ♥

//Regine Elisabeth

4 Comments

 1. Sanne januar 14, 2017 at 2:46 pm

  Nøjh det lyder lækkert Regine. Det vil jeg helt sikkert prøve. Jeg elsker knold selleri!

  Reply
  1. RegineElisabeth januar 15, 2017 at 4:23 pm

   Dejligt du kan bruge det 🙂 Åh ja, det gør jeg også. Jeg bruger det altid i kartoffelmos og når vi laver blandede rodfrugter i ovnen. Det smager bestemt ikke dårligere som pommes frites 😀 Håber du har haft en dejlig weekend.

   Reply
 2. Pingback: Ugen der gik.. Og næste uges madplan

 3. Pingback: Ugen der gik og næste uges madplan …

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *