Nytårsforsæt

Januar, januar, januar… Jeg tror ikke jeg er den eneste, der har taget hul på januar, med en meget blandet følelse i kroppen. Jeg startede 1. Januar ud med en boblende energi i kroppen. Jeg tog med glæde oprydningen efter både fødselsdags- og nytårsfest da Luca stod op ved 8 tiden, alt imens drømmene om, hvad det nye år skal indebære optog mine tanker. Som dagen skred frem tiltog trætheden dog alligevel og ikke mindst stressen over, at jeg allerede dagen efter skulle have den første arbejdsdag i 2017. Jeg elsker mit job ! Men når det er sagt, så elskede jeg virkelig også denne juleferie med min familie og venner. Jeg elskede dagene på stuegulvet med Luca’s julegaver, julefrokosterne med skøn julemad, uovertruffent selvskab og ikke mindst besøget fra Norge fra d. 30 til d. 1. Julepynten, julesangene og julehumøret er nu pakket ned indtil næste år, og er istedet byttet ud med den helt almindelige hverdag, som vi pt. forsøger at finde tilbage til uden for meget stress og jag.

Det betyder også, at vi for første gang længe kun har en ide om, hvad ugens aftensmad skal bestå af. Jeg tog ud og handlede i mandags og fyldte bare vognen med almindelige grøntsager, tørvarer og lidt forskelligt kød, som jeg tænkte kunne udgøre en eller anden form for nem og hurtig hverdagsmad. På en eller anden måde så har det være lidt afslappende, at vi bare har brugt, hvad vi lige har haft i skabene og sat aftensmad sammen efter det.

15935865_10154909446519133_661729208_n

Inden der fejres fødselsdag i dagplejen med pølsehorn, dadelkugler og balloner ♥

Jeg elsker at drømme om, hvad det kommende år skal fyldes med. Jeg kan godt lidt at sætte mål og skrive dem ned. Egentligt betyder det ikke frygteligt meget for mig om det ikke lige opfyldes i første omgang. Det giver mig energi at tale og tænke på, hvordan jeg gerne vil være og hvordan jeg ønsker vores hverdag skal forløbe. Typisk for Martin og jeg er, at han drømmer stort og taler om store rejser, ting eller gøremål, når vi taler om fælles drømme for det nye år, hvorimod jeg altid vender tilbage til de små ting i hverdagen, som jeg måske har spekuleret på i langtid og som jeg nu vil forsøge at ændre på. Jeg tror på, at der altid er noget vi kan ændre eller påbegynde i vores liv, så vi hele tiden bliver lidt bedre forældre, kærester, bror, søster, ven eller kollega. Det betyder ikke, at vi ikke er gode nok som vi er nu, men bare at der altid er plads til små forbedringer.

Mine nytårsforsæt 2017

  • Dyrke yoga hjemme på stuegulvet minimum 4 gange om ugen. Både for at få en bedre fysik og kropsfornemmelse, men også for at skabe mental ro for dagens mange krav, opgaver og udfordringer. Jeg har fundet en youtube kanal med en god instruktør.
  • Sørge for at vores hjem er fuldstændigt ryddet op, når vi går i seng. Jeg synes, det er så skønt at stå op til et helt rent og ryddeligt hjem. Det giver mig så meget energi i løbet af dagen.
  • Arbejde mere fokuseret på at lave mad fra bunden og bringe det videre til jer herinde. Ofte forsøger jeg mig med rigtig mange ting i køkkenet, som desværre ikke når ud på bloggen. Det er noget, der ærger mig helt vildt!
  • Bruge længere tid på at læse bøger med Luca inden sengetid. Hun er vild med at få læst bøger og derfor vil jeg gerne forsøge at forlænge den tid, hvor hun kan koncentrere sig om at få læst højt. Jeg håber virkelig på, at jeg i mange år endnu kan få lov til at vise hende det smukke og helt unikke univers, der findes i bøger, som jeg selv holder så meget af.

15909024_10156212494943084_359926088_o

Juleaften – Vi er klar til at danse om juletræet!

//Regine Elisabeth

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *