Et nyt kapitel

DSC09638

HOLD OP hvor har vi haft meget at se til de sidste par uger. Flytning, dagplejestart, studiestart, eksaminer og fødselsdag. Men NU er vi kommet på landet, med ro og ikke mindst den skønneste natur omkring os. Vi nyder det virkelig! Hvor er det dejligt, at gå i seng hver aften i absolut stilhed og med udsigt til den smukkeste stjernehimmel direkte fra hovedpuden, men hverdagen er også tilbage. Min barsel er slut og det betyder, at alt igen skal gå efter klokkeslæt, faktisk mere end nogensinde nu hvor vi er 3, der skal være klar til at køre afsted kl 7.00 🙂 Det er udfordrende og fedt på samme tid. Udfordrende når der kommer ble-levering 2 minutter efter vi skulle være kørt og fedt når det lykkes og samarbejdet mellem Martin og jeg fungere til UG. Jeg elsker når Martin og jeg er fælles om ting, alt fra gør-det-selv projekter til en helt almindelig morgen. Vi har altid været et godt team i vores arbejde på Mc.D og det er fedt, at få bekræftet, at vi kan tage det med os i så mange andre henseener. Gensidig respekt og forståelse for vores forskelligheder er det, der gør det godt!

DSC09643

I en travl hverdag, er det godt med let aftensmad. Vores madplan for ugen ser således ud:

Mandag: Bøf med løg, kartofler og rødkålssalat.

Tirsdag: Rugbrød og rester fra mandag.

Onsdag: Kalkunbryst med pikantost og bacon.  Spinat-porre sause, ris og bønner i ovnen.

Torsdag: Boller i karry med rødkålssalat. 

Fredag: Laks i sølvpapirspakker med citron i ovnen. Kogte kartofler med cremefraicedressing med dild og citron samt blandede grøntsager stegt på panden.

Lørdag: Frisk pasta vedt i flødesause med kylling, bacon, broccoli, svampe og masser af revet muskatnød.

Søndag: Wok med nudler, kylling, kokusmælk og massere af grøntsager (babymajs, rød peber, gulerødder, porre, løg, hvidløg, svampe mm)  

God mandag til jer alle.

//Regine Elisabeth

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *