Madplan uge 50

I weekenden fik jeg de fineste blomsterløg af min farmor. Det var tulipan-, vintergæk- og påskeliljeløg. Jeg har plantet dem i mine krukker på altanen idag og smidt mine sommerblomster ud. Jeg har sat et fint bundt havre op på min hjemmelavede stigereol og pyntet vores bænk med gran, hyacinter og et lille grønt træ. Det er noget tid siden, at vi fik sat vores juletræ op og sat en lyskæde derpå. Der ser simpelthen så fint ud, når det er mørkt. Så alt i alt er vores altan blevet juleklar og en nydelse at se på indefra stuen ♥

Madplan Uge 50

Mandag: Jordskokkesuppe med sprød parmaskinke og purløg. 

Tirsdag: Stegte andelår med kogte kartofler og frisk rødkålssalat med appelsin. 

Onsdag: Æggekage med kogte kartofler i (rester fra tirsdag). Dertil friske cherrytomater, purløg, stegt bacon og ristet rugbrød.

Torsdag: Rester eller rugbrød med tunsalat.

Fredag: Boller i karry med ris og frisk skårede æbletern.

Lørdag: Hakkebøf med pommes frites og hjemmelavet bearnaise. Dertil bønnesalat med feta og rødløg.

Søndag: Kåldolmere i spidskålsblade (kødet er rester fra fredagens boller i karry). Dertil en couscoussalat med rucola, avokado og cherrytomater. 

 

dsc08783

Den fineste havre til fuglene på altanen – det ser så hyggeligt ud.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *