Spicy nudelsuppe med friske koriander og stegte champignon

De kolde blæsende dage lige nu kræver virkelig en god varm og krydret suppe til at varme sig på og ikke mindst til at holde influenzaen LANGT væk. Jeg har netop bestilt en super god omega-3 olie til Luca og omega-3 kapsler til mig, af samme grund. Jeg drikker te med frisk ingefær, lime og lidt honning – fordi det smager godt og er super sundt. Denne suppe har også en god mænge ingefær og det gør den sund og får den til at smage fantastisk.Vi gider simpelthen ikke mere sygdom her hos os..!

dsc08770

 

Spicy nudelsuppe med friske koriander og stegte champignon til 4 personer

Ingredienser

  • 2 spsk. rød karrypasta (alt efter hvor stærkt du vil have det)
  • Ingefærknold på omkring 6 cm
  • 3 fed hvidløg
  • ½ L hønseboullion
  • 1 dåse kokusmælk
  • 200 g brede risnudler ca.
  • 100 g champignoner
  • Frisk koriander
  • Bønnespirer
  • Lime
  • Kyllingebryst

Fremgangsmåde

  1. Nudlerne koges i en gryde med vand i 3 minutter og hældes over med koldt vand.
  2. Blend den røde karrypasta med hvidløg, ingefær og halvdelen af kokusmælken. Jeg bruger min stavblender med minihakkeren på.
  3. Den fint blendede masse kommes i gryden og varmes op.
  4. Boullion og resten af kokusmælken tilsættes til suppen. Den småkoger i 15 minutter.
  5. Suppen smages til med salt og nudlerne tilsættes i de sidste 5 minutter.
  6. Bønnespirer, kylling, stegte champignoner, lime og koriander serveres i små skåle ved siden af, så man selv kan fylde det i sin suppeskål.

Jeg steger kyllingen i ovnen sammen med champignonen. Suppen kan sagtens spises uden kylling, men så svarer opskriftstørrelsen kun til 2 portioner istedet for 4.

dsc08769

//Regine Elisabeth

(Visited 11 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Pingback: Ugen der gik .. Og næste uges madplan

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *