Madplan uge 47

Hjemmelavede pitabrød og en lille pilfinger 🙂

Så er en sjov og god weekend ved at være slut. Jeg har hygget mig med mange søde mennesker, danset og fået ALT for lidt søvn. Jeg regner med at indhente søvnen ved at smutte tidligt i seng i aften. Jeg har endelig fået vasket og strøget mit nye lækre hvide sengetøj, så det glæder jeg mig meget til at sove med i aften 🙂

Idag lavede jeg grove pitabrød til vores aftensmad. Der ser så fint ud når de hæver sig under bagningen og laver hulrummet i brøddet. De blev fyldt med falafler, rød peber, majs, salat og cremefraiche. Det var simpelthen super godt og jeg kan kun anbefale at lave pitabrødene selv. Det er helt vildt nemt og smager tusinde gange bedre end dem man kan købe. Fremover vil jeg lave en lille portion af dem til madpakkerne, bare et par gange om måneden. Det kunne være ret lækkert at have et pitabrød med istedet for den kedelige rugbrødsmad, som ofte sniger sig ned i tasken, når man har lidt for travlt om morgenen.

dsc08259Hånd i hånd gennem skoven (vores elskede nabo) ♥

 

Madplan uge 47

Mandag : Spinatpandekager med kødsovs og salat.

Tirsdag: Hjemmelavet medister med kartofler, rødkål og brunt sovs.

Onsdag: Hokkaidosuppe med saltede, ristede græskarkerner og cremefraiche. Dertil et godt brød.

Torsdag: Rester eller rugbrød med spejlæg

Fredag: Kylling i karry med ris, bananer, rosiner og kokus.

Lørdag: Hjemmelavet ravioli med svampe, hytteost og parmaskinke.

Søndag: Forårsruller med stegte nudler og grøntsager

På tirsdag skal min mor og jeg lavet hjemmelavet medister – jeg glæder mig til at skrive om det og vise jer billeder af det senere på ugen ♥

//Regine Elisabeth

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *