En herlig havregrød med æg og banan

Jeg er blevet introduceret til denne type havregrød af min søster. Det er så skønt at finde inspiration til god og nærende mad hos andre. Jeg elsker at tale om mad med venner og familie, netop fordi jeg ofte får gode ideer og ny inspiration til anderledes mad. Denne havregrød skal være på menuen om morgenen hos os de næste mange dage. Mums. Den er så god, sød og mættende. Præcis de kriterier vi har til en god morgenmad hjemme hos os. Bananen i grøden giver så meget sødme, at det slet ikke er nødvendigt at drysse med sukker og ægget giver en dejlig rund og dyb smag, som passer perfekt til en kold og mørk morgen.

dsc08488

Havregrød med æg og banan

Ingredienser:

  • 1 dl finvalsede havregryn
  • 2 dl vand
  • et lille drys salt
  • ½ most banan
  • 1 æg

Fremgangsmåde:

  1. Havregryn, vand og salt kommes i en gryde og varmes op.
  2. Bananen moses og kommes i.
  3. Når grøden har kogt en smule tilsættes ægget og der røres godt rundt i ca. 1 minut.
  4. Grøden tages af blusset og serveres med en kold smørklat. Der kan evt. drysses med kanelsukker, kokus, hakkede mandler, frisk frugt, frø eller andet.

dsc08481

I morgen tidlig skal min søde niece lave norsk ”Oste-smør brød” til os. Jeg er rigtig spændt på at smage det og jeg glæder mig sådan til at se den lille mus stå i køkkenet og lave det 🙂 Det er fascinerende at se, hvor gode de er til at hjælpe med både at dække bord, tage af bord, tømme opvaskemaskine og lave mad ♥ Ikke mindst er det skønt at se, hvor stolte de er når de gør det. Jeg håber det lykkes os at gøre Luca præcis ligeså selvhjulpen og selvstændig som de to søde piger.

dsc08492

Rigtig god lørdag aften ♥

//Regine Elisabeth

 

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *