Hjemmelavet fuglemad og madplan for uge 44

 

Siger det billede ikke bare alt? Luca og jeg har haft en FANTASTISK weekend og måske blev den bare en smule bedre ved tanken om, at vi skal holde fri hele næste uge ♥ I vores lille ferie skal vi bare slappe af, forhåbentligt sove til mere end 5.45, besøge min farmor og holde min fødselsdag sidst på ugen. Martin har stadig travlt med eksamener og arbejde, som pt. indebærer udenlandsrejser hver uge. Så der er virkelig plads til mor-datter hygge ♥ I lørdags gik vi en lang tur i skoven og fandt fine efterårs ting og ”badede” i alle de smukke efterårsblade. Idag lavede vi en stor portion fuglemad, som skal være på vores altan, så vi kan se på de mange smukke fugle, som er her ude ved skoven. Vi købte bare en fuglefoderblanding med forskellige slags korn og solsikkefrø, som vi kom i en pakke smeltet palmin. Derefter hældte vi det i muffinsforme og satte en tændstikke i og lod dem køle på altanen nogle timer.  Derefter vi kunne vi tage tændstikken ud, sætte snore i og hænge et par stykker op på vores hjemmelavede stigereol. Jeg har gemt resten i en pose på altanen.

dsc08355

 

I næste uge skal jeg holde fødselsdag for min familie lørdag formiddag. Min søster og mine to søde niecer, som bor i Norge kommer og sover her til søndag – og vi glæder os SÅ ubeskriveligt meget. Vi har været vant til at se dem ihvertfald én gang om ugen, da de boede i Danmark. Nu har vi ikke set dem siden starten af august, så vi savner dem rigtig meget! Vi glæder os til at få overnattene gæster i vores hjem, og selvfølgelig skal vi have flæskesteg med det hele lørdag aften, når vi er samlet ♥

Madplan uge 44

Mandag: Fadkoteletter og ris (hos min farmor – jeg skal se hvordan hun laver denne ret så forrygende, som hun gør)

Tirsdag: En hel parteret kylling i fad sammen med kartofler, rodfrugter, champignon og squash. Dertil en frisk salat med granatæble, feta og avokado.

Onsdag: Karrysuppe med ris og et godt brød.

Torsdag: Rester eller rugbrød med æggesalat.

Fredag: Gode bøffer, flødekartofler og pandestegt spidskål.

Lørdag: Flæskesteg med kogte kartofler, brunede kartofler, rødkål, chips og brun sovs.

Søndag: Biksemad og en salat af revne rodfrugter og spidskål.

 

dsc08265

 

//Regine Elisabeth

1 Comment

  1. Sarah hansen november 1, 2016 at 5:01 pm

    Uhhh vi glæder os SÅ meget til lørdag

    Reply

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *