Madplan uge 41

 

SIKKE en indflytterfest vi fik holdt i weekenden. Der var højt humør, alle dansede og snakken gik på tværs af alle vores venner. Vi kunne simpelthen ikke ønske os en bedre fest til at indvie vores nye lejlighed med. Desværre fik jeg ikke taget ét eneste billede. Istedet for at ærger mig, tager jeg det som en indikation for, at jeg nød festen til fulde. Søndagens Mc.Donalds mad var mindst lige så god som festen. Mmh. Vi bestilte både nuggets, burgere og pommes frites. Det var bare så hyggeligt at sidde og se Breaking Bad med Martin, mens vi nød maden og roen (Luca blev passet af mine svigerforældre). Alt i alt en skøn weekend med mange søde mennesker. Søndag aften fik jeg taget mig sammen til at køre ned og handle, så vi kunne være fri for at gøre det her i hverdagene. Denne uges måltider er lette og hurtigt at lave. Vi har det meste klar i fryseren eller køleskabet – så det er dejligt.

Madplan for uge 41

Mandag: Rester fra weekenden.

Tirsdag: Tortellinis i flødesovs med en grov salat og brød til.

Onsdag: Hønsekødssuppe med kød og melboller og brød til.

Torsdag: Pandestegt laks med friske krydderurter og ovnbagte rodfrugter.

Fredag: Brændende kærlighed og pandestegte gulerødder.

Lørdag: Wok med babymajs, sukkerærter, kokusmælk og stegte hjemmelavede forårsruller.

Søndag: Salat med tunmousse og nybagte boller med smør.

dsc07933

Et billede af den fine ude-reol som Martin har lavet til mig af en gammel stige ♥

//Regine Elisabeth

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *