Septembers To-Do Liste

Så er vi officielt trådt ind i efteråret – min yndlings årstid. Jeg elsker duftene i efteråret, de smukke farver, regnvejrsdagene og ikke mindst alle de friske rodfrugter, æbler og kål, som kan købes billigt og laves til alverdens velsmagende måltider. Jeg har lavet en liste med 10 ting som jeg vil forsøge at nå i løbet af denne måned.

  1. Læse bogen ”Det der ikke slår os ihjel”, der er efterfølgeren til Stig Larsons triologi om Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist. Jeg var så fascineret af disse tre bøger og håber virkelig at denne efterfølger, som ikke er skrevet af Stig Larson, lever op til mine høje forventninger.
  2. Øve mig i at lave lækre og nemme grydebrød.
  3. Lave mine egne bønnespirer, nøddesmør og yoghurt – som er en del af mit nye projekt. Du kan læse mere om det HER.
  4. Flytte i en skøn lejlighed, som ligger tæt på en skov. Lejligheden har en stor altan, der skal indrettes med fine blomster og krydderurter. Jeg kan heldigvis stadig have mine højbede herude gården næste sommer 🙂
  5. Begynde at planlægge en lille indflytterfest i vores nye lejlighed.
  6. Begynde at løbetræne sammen med Martin. Jeg må indrømme, at jeg fik blod på tanden efter jeg deltog i The Colorrun med min svigerinde i sidste uge.
  7. Sortere i alle vores ting inden de puttes i flyttekasser – Vi er allerede godt igang med det. Det er rart at få sorteret ud i nogle af de ting, vi alligevel aldrig bruger.
  8. Sælge nogle af vores gamle ting på loppemarked sammen med min mor ♥
  9. Lave en trallebænk til vores kommende altan, hvor der skal stå fine lanterne og planter på.
  10. Plukke æbler i haven og lave dem til æblegrød, som kan kommes i fryseren.

DSC07764

//Regine Elisabeth

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *