Sunde chips med squash og cayennepeber

 

Herhjemme spiser vi aftensmad mellem 17 og 17.30 hver dag. Det betyder, at jeg allerede kl. 20 begynder at gå og rode i alle køkkenskabe for at se, om der er et eller andet, der kan spises. Knækbrødene fra sidste uge er en perfekt snack, men det er disse hjemmelavede chips ihvertfald også. Det er en sund snack som man kan spise løs af, uden at have dårlig samvittighed.

Chipsene har en skøn smag og minder mig faktisk lidt om de mange ”tang-chips” som jeg har spist på mine rejser rund i Asien, de var bare ikke så sunde 🙂

DSC07332

Ingredienser til squashchips:

  • Squash (courgette)
  • Salt 
  • Olivenolie
  • Cayennepeber

Fremgangsmåde:

  1. Squashen skæren i MEGET tynde skiver og fordeles på en bageplade. De må ikke dække hinanden.
  2. De pensles med en smule olivenolie og der kværnes lidt salt ud over.
  3. Cayennepeber drysses ud over hvis du vil have at chipsene bliver stærke. Det kan fint undlades.
  4. Chipsene bages i ca. 40 minutter ved 130ºc varmluft. Bagetiden varierer alt efter hvor tykke dine skiver er. Hold GODT øje med chipsene i ovnen, de får hurtigt for meget.
  5. Chipsene er færdige så snart de er blevet sprøde.

DSC07333

God fornøjelse

// Regine Elisabeth

(Visited 9 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *