Hjemmelavet bodyscrub

Igår aftes miksede jeg denne skønne bodyscrub på 5 minutter. Den er lavet af ingredienser som jeg altid har i køkkenet og derudover lavendler, som også fint kan undværes eller erstattes af noget andet som er sundt for huden, f.eks. kaffegrums eller blendet agurk. Jeg kom lavendel i for at give lidt duft og fordi de blomstrer så fint lige for tiden. Jeg kunne forestille mig at en æterisk olie med lavendel havde været helt perfekt at komme i også, på den måde ville den havde duftet mere af lavendel.

DSC07321

En bodyscrub er god at bruge fordi den giver super blød hud, fjerner alle døde hudceller og sætter gang i kroppens blodcirkulation. Jeg har planer om at bruge det på hele kroppen (pånær ansigtet) to gange om ugen og i den forbindelse prøve mig frem med forskellige ingredienser.

I denne bodyscrup har jeg brugt:

  • 2 dl groft salt
  • ½ dl olivenolie
  • 1 spsk honning
  • saften fra en halv citron
  • 10 lavendel blomster

Efter badet, hvor jeg brugte bodyscrubben smurte jeg hele kroppen med creme og min hud er simpelthen så blød idag. Det er skønt, at den er så let og billig at lave og er derfor en perfekt måde for mig, at få lidt wellness ind i hverdagen på.

Tilsidst lidt blandede feriebilleder.

DSC07129En smuk natursti på vejen til stranden i Tranum.

DSC07161Trods alverdens legetøj og bøger, er det kartonen med knorr-sovs som er absolut yndlings 🙂collageLuca og Martin sopper i Vesterhavet ♥

DSC07283Vores nyopgravede kartofler rengøres og skrabes på havebordet med hjælp fra Luca.

DSC07267Nyopgravede kartofler fra køkkenhaven. Sikke et dejligt syn.

//Regine Elisabeth

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *