Madplan Uge 22

Det har været en fantastisk weekend med dejligt vejr. Haven står i fuldt flor nu, med masser af vilde blomster. Det er så rart, at gå en tur i haven og samle en buket blomster, som kan pynte indendørs. Højbedene er også fyldt med små fine skud, som suger varmen til sig og vokser sig større for hver dag. Det er så sjovt at følge med i, og det ser ud som om at alt er godt på vej.

Madplan uge 22

Mandag: Frisk pasta med spinat, ricotta, dild og røget laks dertil et godt brød.

Tirsdag: Pastasalat med cremefraiche, forårsløg, ærter og friske asparges dertil pandestegt kylling og blødkogte æg.

Onsdag: Pizza med tomatsovs, hakket oksekødsklumper, snackpeber, frisk mozarella og rucola salat. 

Torsdag: ”Bygotto” med blomkål, kylling og pandestegt broccoli.

Fredag: Hjemmelavede forårsruller med svinekødsfyld dertil en salat af rød spidskål, spinat, persille og gulerod.

Lørdag: Grillet svinemørbrad med grøntagsterring af porre, broccoli, gulerødder og asparges og et godt brød.

Søndag: Rester fra ugen eller rugbrød med hjemmelavet tunsalat. 

13292907_10154219641524133_59499457_n

// Regine Elisabeth

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *