Madplan uge 21

DSC02281-2

Så er ugens madplan klar. Jeg glæder mig til godt vejr og god mad i næste uge ♥

Madplan uge 21

Mandag: Pasta med tomatsovs og kødboller. Dertil en salat af fint hakket spidskål, radisser og purløg vendt i rygeost og skyr

Tirsdag: Pastatærte med kylling, forårsløg, cherrytomater, æg og feta.

Onsdag: Pandestegt laks (med sprødt skind) og couscoussalat med forårsløg, persille, mango og rucola.

Torsdag: Rester fra de forrige dage eller rugbrød med hjemmelavet æggesalat og tomater

Fredag: Grillet flæskesteg med kartoffelsalat og dampede asparges

Lørdag: Risotto med champignon, asparges og spinat dertil et lækkert groft brød.

Søndag: Boller i karry med ovnbagte bønner.

DSC02283

//Regine Elisabeth

2 Comments

  1. Sanne maj 22, 2016 at 8:16 pm

    ….og grillet flæskesteg fredag! Så blir det ikke bedre. Hav en dejlig uge

    Reply
    1. RegineElisabeth maj 27, 2016 at 5:34 pm

      Ja, det er jo SKØNT 🙂 Tak og i lige måde <3

      Reply

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *