Madplan Uge 20

DSC02284

Så er det tid til en ny madplan. Jeg elsker, når jeg skal finde ud af hvad næste uges madplan skal bestå af. Jeg kigger ofte i opskriftbøger, på nettet eller får inspiration fra mine venner eller familie. Sidste uge skrev jeg, at det var slut med supper herhjemme, men med det sammen tikkede der en sms ind fra min søster. Hun skrev, at jeg simpelthen blev nødt til at lave gazpacho. Det er en kold suppe som hører sommeren til og efter hendes mening smager fantastisk. Jeg glæder mig meget til at lave det på søndag. Billederne er fra haven, hvor både æbletræer, kirsebærtræ og magnolien er sprunget ud – sikke et smukt syn.

Madplan Uge 19

Mandag: Friske stegte sildefiletter på rugbrød med kapers, rå æggeblomme og rødløg. 

Tirsdag: Grillet svinemørbrad marineret i en blanding af honning, soya, ingefær og sesamolie.  Ovnbagte nye kartofler og en salat med ærter, friske asparges og feta

Onsdag: Moussakka med oksekød, aubergine og kartofler dertil en revet gulerodssalat med appelsin

Torsdag: Rester fra onsdag eller brasede kartofler med spejlæg 

Fredag: Ovnbagte kyllingelår, frisk pasta vendt i pesto samt ratatouille af tomat, squash og aubergine 

Lørdag: Roastbeef med pomfritter og en salat af revet rosenkål og æble. 

Søndag: Kold gazpacho med et godt brød til 

DSC02293

// Regine Elisabeth

2 Comments

  1. Maria maj 15, 2016 at 8:06 pm

    Glæd jer til den gazpacho. Har spist den i går og i dag – den er helt forrygende og super frisk og sund.

    Reply
  2. Anne Birgitte Jensen maj 15, 2016 at 8:50 pm

    Mums lyder godt, tror jeg skal prøve den☺️

    Reply

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *