Så er det tid til en ny madplan. Jeg elsker, når jeg skal finde ud af hvad næste uges madplan skal bestå af. Jeg kigger ofte i opskriftbøger, på nettet eller får inspiration fra mine venner eller familie. Sidste uge skrev jeg, at det var slut med supper herhjemme, men med det sammen tikkede der en sms ind fra min søster. Hun skrev, at jeg simpelthen blev nødt til at lave gazpacho. Det er en kold suppe som hører sommeren til og efter hendes mening smager fantastisk. Jeg glæder mig meget til at lave det på søndag. Billederne er fra haven, hvor både æbletræer, kirsebærtræ og magnolien er sprunget ud – sikke et smukt syn.
Madplan Uge 19
Mandag: Friske stegte sildefiletter på rugbrød med kapers, rå æggeblomme og rødløg.
Tirsdag: Grillet svinemørbrad marineret i en blanding af honning, soya, ingefær og sesamolie. Ovnbagte nye kartofler og en salat med ærter, friske asparges og feta
Onsdag: Moussakka med oksekød, aubergine og kartofler dertil en revet gulerodssalat med appelsin
Torsdag: Rester fra onsdag eller brasede kartofler med spejlæg
Fredag: Ovnbagte kyllingelår, frisk pasta vendt i pesto samt ratatouille af tomat, squash og aubergine
Lørdag: Roastbeef med pomfritter og en salat af revet rosenkål og æble.
Søndag: Kold gazpacho med et godt brød til
// Regine Elisabeth
Glæd jer til den gazpacho. Har spist den i går og i dag – den er helt forrygende og super frisk og sund.
Mums lyder godt, tror jeg skal prøve den☺️