Madplan uge 19

DSC02215

Hvor er det ærgerligt, at den forlængede weekend med FANTASTISK vejr, er ved at være slut. Imorgen tager vi hul på en ny uge, som byder på en helt uges gæstedagpleje for Luca, en eksamen til Martin og en masse bachelor arbejde til mig. Jeg håber, at Luca kommer til at trives i gæstedagpleje. Det er første gang nogensinde, så jeg er meget spændt på at se hvordan hun reagerer på det ♥ I madplanen er der lidt mere sommermad, end der plejer. Det er slut med supper herhjemme, jeg synes, simpelthen ikke solskinsvejr giver lyst til en varm suppe. Vi kan dog da selvfølgelig stadig støde på kolde, blæsende regnvejrsdage, hvor det alligevel ender med en god suppe.

DSC02063

Madplan uge 19

Mandag: Friskpasta vendt fløde, spinat og kylling. Dertil en salat af rucula, friske asparges, cherrytomater, frisk feta og basilikum

Tirsdag: Grillede rødspættefileter med timian, citron, salt og peber (pakkes ind i staniol) og grillede halverede kartofler med krydderi. Salat fra mandag

Onsdag:  Wok med oksekødstrimler, rødpeber, majs fra kolbe og forårsløg. Dertil basmatiris og hvidløgsbrød

Torsdag: Rugbrød med stegt medister og rødkål eller rester

Fredag: Svinefars i savoykålspakker med kogte nye kartofler vendt i smør og dild. Dertil ovnbagte porrer med hvidløg, timian, salt, peber, smør, som vendes i en blanding af olie, eddike, salt og peber til sidst

Lørdag: Falafler i fladbrød med masser af frisk salat, grøntsager og cremefraiche

Søndag: Sandwich med pocherede æg, røget laks, avokado, dild og salat

DSC02070

// Regine Elisabeth

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *